• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Toys voor Koppels

Toys voor Koppels

Niks is spannender en fijner om samen met je partner op seksuele ontdekkingstocht te gaan. Wij van Playmansion hebben daarom een uitgebreid overzicht van sextoys speciaal voor koppels. Durf je bloot te geven met een erotisch spel, waarbij je partner misschien wel je diepste verlangens komt te weten. Of wat te denken van de koppel vibrator, zoals van het top merk We-Vibe. Niet alleen de vrouw geniet volop van de intense stimulans van de vibrator, maar ook de man komt hierdoor extra aan z'n trekken door de vibraties en de extra strakheid.

Voor wie de grenzen echt wil verkennen adviseren we een kijkje te nemen bij onze collectie sex schommels. Probeer posities waar je nu alleen maar van durfde te dromen! En niet alleen de vrouw hoeft in de liefdesschommel te hangen ;)

Last but not least, vibratie slipjes....laat haar zinderen en genieten op afstand! Jij bepaald waar en wanneer ze gestimuleerd wordt. Ze zal zich in moeten houden, zodat niemand het door hoeft. Dit maakt het nog intenser! We hoeven je vast niet te vertellen waar dit spannend is om te gebruiken....

Lees meer