• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

iDeal | Gratis

Als je betaalt via iDEAL, dan reken je af via het internetbankierprogramma / app van je eigen bank. Het gebruikt daarom ook dezelfde beveiligingstechnieken als internetbankieren. Je kunt betalen met iDEAL via de volgende banken: ING Bank, Rabobank, SNS Bank, ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank of Triodos Bank.

VISA / Mastercard | Gratis

Door het gebruik van SSL wordt je transactie per creditcard of debitcard beveiligd. Je kunt daarom veilig betalen met Visa en MasterCard. Vanaf het moment van bestellen vind er een reservering plaats op je creditcard. Zodra het artikel verzonden is belasten wij de kosten daadwerkelijk door.

PayPal | +3,4% transactiekosten van het totaalbedrag

Je kunt met je PayPal account afrekenen. Zodra jij een betaling doet belast PayPal jouw account en gaan zei de kosten van je bestelling aan je door berekenen. Je bestelling wordt meteen betaald en kan dus meteen verwerkt worden.
 

Bancontact / MisterCash | Gratis

Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Achteraf Betalen via Billink | €1,99 NL & €4,99 Buitenland

Je kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Dit kan via Billink. De vordering (je aankoopbedrag) wordt dan overgedragen aan Billink. Je dient de factuur binnen 14 dagen aan Billink te betalen. Na 14 dagen behoudt Billink zich het recht om rente en incasso kosten te berekenen. Niet elke klant kan achteraf betalen. Billink voert een realtime check uit na het invoeren van je adres gegevens bij het afrekenen op onze website. Je order zal binnen 1 uur, na het plaatsen van je order, door Billink worden beoordeeld. Mocht Billink je order niet accepteren, dan zal de order automatisch geannuleerd worden. Voor meer informatie over achteraf betalen met Billink, zie de website van Billink of neem telefonisch contact op met Billink: 0900 – 04 000 31.

Sofortüberweisung | Gratis

De Sofortüberweisung is er speciaal voor de Duitse klanten. Je betaalt snel en gemakkelijk via je eigen online bankomgeving. Dankzij de prompte transactiebevestiging kan je bestelling direct worden verzonden.

Je maakt gebruik van een beveiligde verbinding en de ingave van de data, zoals PIN en TAN gebeurt uitsluitend op het formulier van SOFORT AG.

Er worden geen betaalgegevens opgeslagen en uiteraard beschikt SOFORT AG over het TÜV-keurmerk "Geprüfter Datenschutz" en de Sofortüberweisung over het certificaat "Geprüftes Zahlungssystem" van TÜV Saarland.
 

KBC | Gratis
Belfius | Gratis
Bitcoin | Gratis