• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzendkosten & Levertijden

Hieronder zie je een overzicht van de verzendkosten en levertijden per land. Staat je gewenste land er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden en kosten.

Maandag 2 april zijn wij gesloten. Bestellingen van vrijdag 30 maart na 23:00 t/m maandag 2 april worden dinsdag 3 april verzonden.  

Nederland | Gratis verzending vanaf €50,00

Bestel je op werkdagen voor 23:00 uur en staat er geen afwijkende levertijd* aangegeven bij het product? Wij verzenden nog dezelfde dag je bestelling, zodat je het morgen in huis hebt. Bestel je op zaterdag of op zondag dan wordt je bestelling dinsdag bezorgd.
Tot €50,00 bedragen de verzendkosten €3,95

België | Gratis verzending vanaf €50,00

Bestel je op werkdagen voor 23:00 uur en staat er geen afwijkende levertijd* aangegeven bij het product? Wij verzenden nog dezelfde dag je bestelling, zodat je het morgen in huis hebt. Voor bepaalde gebieden in Wallonië kan de levertijd 48u bedragen*. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling dinsdag bezorgd.
Tot €50,00 bedragen de verzendkosten €3,95

*een afwijkende levertijd staat, indien er sprake van is, op de productpagina rechts onder de titel bij LEVERTIJD aangegeven, bijv. 1 a 3 werkdagen. Zo niet, dan van geldt voor 23:00, morgen in huis. 


*met uitzondering van feestdagen


Eventuele extra invoerkosten bij de Douane worden niet gedekt door SexyNachtkleding.nl. Wij sturen de order op volgens de richtlijnen gesteld door de Nederlandse Douane. Lees meer info op http://www.douane.nl